Dagens kap

grön/bruna byxor färgen på bilden var inte rättvis! grymt snygga till allt och specielt en vit basic oversize t-shirt primeboots och smycken riktigt nöjd!
GINATRICOT, 499 :-

tipsa mig

PHOTOS BY ME
någon som vet goda enkla recept på GI mat och efterrätter
eller någon bra hemsida? ni får gärna tipsa mig behöver inspiration hehe

shoppingsugen


igår

 
firade jennie på trädgårn eftersom hon fyllde 18! lyckad kväll :)
 

kvällsmys

LIGHTS ORANGE FACEMASK AND SELF TANNING
precis tagit en låång varm dusch om det var skönt jobbat hela dan så helt slut i benen och gjort hårinpackning! nu tänkte jag lägga en ansiktsmask och lite så sen sova hörs imån puss natti <3

nytt liv?

 
ska börja träna på sportlife har jag bestämt mig för as bra gym! tänkte träna 4-5 dar i veckan  denna gången har jag verkligen bestämt mig att inte ge upp gör detta för min egna skull mitt mål är att gå ner 15- 20 kg till sommaren även fortsätta efter att träna och vara hälsosam tänka på vad man äter, jag tänker verkligen på ALLT jag stoppar i mig nu dock väldigt jobbigt att inte äta kolhydrater för jag blir hungrig nästan med en gång känns det som? äter ju inga kolhydrater utan bara protein+fett och bullgur nån gång det är jätte jobbigt så liite grinig ibland haha när alla andra äter annan mat måste ha med mig matlåda varje dag till skolan osv men sötsuget dessa dagar har allefall inte varit något probelm som tur är det trodde jag skulle vara det värsta men jag kommer äta godis en gång i veckan för man måste ju ha något att se fram emot!  måste verkligen skärpa mig med att äta frukost har aldrig ätit det för är så morgontrött haha.. nu kör vi nytt liv!
p.s vad vill ni läsa om i bloggen? Ex
  • dagens outfit
  • vardag/mitt liv
  • mode
  • skönhet/tips

Regn regn regn

Hej! Sitter på centralen och väntar på att mitt tåg ska komma det har ösregnat hela dan fy.. Efter skolan så åkte jag in till stan och umgicks med Ebba super mys :) puss


min sommar

 
MAJ/JUNI
sista sommarlovet för mig! åkte till London i maj jätte fin stad, i juni blev det mycket fest jag umgicks mycket med kompisar specielt klara vi festade jämt, nathalie hade sin stora 18 årsfest och vi var mycket i kållered, stan, sov över osv blev en del solande med haha drogade solarium, jag hann även vara på liseberg firade lennart som fyllde år blev en heldag på liseberg jätte kul! Jag avfärgade mitt svarta långa hår till orange! då avfärgningen gick fel tappade massa hår osv så fick gå korthårig och med ful hårfärg gud vad jag mådde dåligt över det haha, men annars förutom de så var det en bra månad!
JULI
hände inte så mycket njöt mest av livet var i stan satt på cappuchino fikade festade umgicks med vänner och äntligen fick jag köpt löshår och färgade det så jag fick fint hår tillslut haha!
Augusti
firade klaras födelsedag åt på en italiensk resturang, fick provrida kirstens häst har inte ridit på ca 3 år fatta att det var läskigt haha annars flöt allt på som vanligt fest stan sleep overs myskvällar osv började skolan 20 augusti!

nu kör vi igen

haha tredje gången gillt i bloggen  men nu tänker jag faktist hålla det!
DAG 1 MATSCHEMA
frukost- kaffe och en knäckemacka i skolan
lunch- isbergssallad morotter majs tomat gurka och bönor med sweetchillidressing och en avokado
middag-bulgur och köttfärsås
kvällsmat-vanilj kesella

Mys lördag


helt slut

kom hem åtta idag åt middag och slängde mig i soffan en stund sen hoppa jag in duschen snabbt varit en lång dag nu ska jag krypa ner i sängen och äta popcorn och kolla one tree hill mys, hörs imån godnatt puss

Praktikdag

Hej! Är på praktiken slutar sju as segt 10-19 varje torsdag.. men bara att bita ihop slutar om en timma allefall :) imån är det fredag as skönt puss


lär känna mig bättre


1. Min favoriträtt är sushi det är do die for verkligen så gott! tröttnar aldrig favoriterna är avokado&makki hehe
2. Jag har världens fobi för ormar alltid haft kan inte se dom på tv utan att få rysningar dom är vidriga!
3. Jag älskar att festa dansa och vara ute med vänner
4. Jag vill jobba med skönhet/mode när jag går ut skolan och senare kanske bartender
5. Jag är beroende av solpuder hehe smink över huvudtaget har alltid smink med mig men solpuder är favoriten!
6. Jag tar studenten om ca 8 månader 
7. Jag är ett justin bieber fan
8. Jag är en riktig spender asså pengaslösare :( haha
9. Jag vill tatuera mig nu nu nu
10. Jag älskar djur, hundar är det bästa jag vet!

ögonfransförlängning


äntligen ska jag göra fransförlängning tänk och slippa måla ögonen och vakna upp med långa fina fransar varje dag hihi fick tid nästa tisdag åh längtar!

helgen



utgång på trädgårn i fredags chill med klara i lördags och idag hemma mys perfect   nu ska jag titta på tv och sen sova skola imån böh orkar inte men ledig på onsdag allefall! puss godnatt

heartwave


put your hands on my body

Myser på resturang Viktoria


gamla festbilder







Bilder

Idag fyller jag 18! Så firade det igår först förfest hemma och sen krogen as kul kväll tack för alla fina presenter och allt roligt folk som gjorde min kväll! :)


Hos frissan

Resultatet får ni se sen :)


bilder






kollade igenom bilder från min gamla iphone alla bilder är tagna för ett ca år sen sjukt vad tiden går fort detta kändes som igår typ?

skönhetstips

HEMMAGJORDA SKÖNHETSTIPS
 
FÖR TORRT OCH LIVSLÖSTHÅR
Olivolja, äggula, honung och naturell yoghurt.
I en skål blandar man lika delar olivolja, äggula, honung och naturell yoghurt. Smeten kletar man in i torrt (och otvättat) hår, vira en varm handduk runt och låt det sitta i under några timmar. Börja med att schamponera håret utan vatten, skölj sedan med ljummet vatten, ta lite mer schampo och skölj igen för att håret inte ska bli fett. Upprepa tills håret känns oljefritt och avsluta med att skölja i kallt vatten.
 
ÅTERFUKTANDE OCH RENSANDE ANSIKTSMASK
  • 1 banan
  • ½ dl havregryn
  • 2 tsk honung

Bananen ska mosas och blandas med havregrynen och honungen. Appliceras på fuktig hud. Masken tar bort döda hudceller och återfuktar huden. Skölj av efter 10 min.

 

Äggvita är bra för huden och för strama upp huden. För att göra en lättberedd hemmagjord ansiktsmask ska man ta en äggvita, en tesked citronsaft (från färska citronfrukter) och en matsked yoghurt (grekisk eller naturell yoghurt). Mixa allt samman och applicera på ansiktet.

 

Söt ansiktsskrubb

1 msk Strösocker

1 msk citronsaft

1 msk olivolja

Gör så här: Blanda olja och socker tillsätt citronsaften.

Gnugga skrubben i ansiktet. Skölj av med varmt vatten.


oddmollyjacka

någon som är intresserad av denna oddmolly vinterjackan? storlek 2 (M) jätte fint skick! vill helst ha 1400-1500 för den släng in en kommentar om ni är intresserade

länkbyte


http://www.nattstad.se/klaraisabel
kolla in älsklings klaras gryma blogg!
check it out yäh
 

vilken?


vet inte vilken jag ska välja (den ljusa jackan är inte VIT utan mer champagnefärgad) älskar båda! den svarta är basic och funkar alltid och den champagnefärgade är jätte fin i färgen, vilken tycker ni?
ZARA

Söndag

Hej! sitter och chillar medans klara gör ögonfransförlängning :) är hos en tjej som gör det hemma hos sig funderar också på det hihi får se klaras resultat sen det tar två timmar så jag fick vara i vardagsrummet och titta tv haha vi hörs sen puss


RSS 2.0