Life is good

Precis vart och fikat i solen med Ebba och Michaela mysigt! Skönt med sol och lite höstvärme, Påväg hem nu tänkte dra och träna lite senare vi hörs puss


Follow me

Följ mig på instagram :) "aamandasara"


helgen

I fredags så var det skola sen handla jag lite med mamma käkade sushi och sedan drog jag och jennie till berså och i lördags så träffade jag klara i stan chillade runt som vanligt och sen på kvällen så blev det utgång igen med loella på trägår'n lyckad kväll som vanligt haha! idag har jag bara chillat är as trött.. ska snart duscha osv sen blir det söndagsmys yäh och ingen ångest för att det är söndag för det är ju höstlov imån!!

the boys who


onsdag

HAHAHAH guess who..
bjuder på lite random cambilder!
_____________________________
precis tagit en varm dusch tvättat bort sminket och smörjt in mig skönt! känner mig super fräsh, idag har dagen gått så himla långsamt hade bara lektioner till halv tolv vilket blev 1 lektion endast men var kvar lite i skolan sen fick jag sålt en jacka idag med så 300 kr rikare hehe! imorgon är det praktik som vanligt.. nu ska jag ner till köket och fixa vanilj kessela med varm hallon som kvällsmys cozy cozy

årets julkalender

 
mysteriet på greveholm kommer sändas igen wie! det sändes ju 1996 och är absolut min favorit julkalender och har vart sen jag var jätte liten och nu kommer det bli årets julkalender igen fast olika skådespelare då förutom spökerna dom är samma hehe fasen vad roligt!  

Myskväll

Nyss vart ute på en timmas powerwalk med Ellinor duktiga tjejer! Sover hos henne inatt är lediga imån så skönt har gjort ordning lite morotter,gurka chaite och nyttig dipp myspys! :)


skolfoto..

haha orkar inte att man aldrig blir bra på skolfotorna..! första kortet är riktigt hemskt!
 

boyfriend jeans

grymt snygga vill haa
GINATRICOT, 399 :-

kör här istället

bloggar här istället haha klarade inte av nattstad visste ingenting hur man ladda upp bilder osv.. ;)

goa låtar


favoriter

love them

gamla bilder

vilken stil jag hade haha..
men gosh vilket långt hår jag hade miss it!

bio

b
drar in till stan nu och går på bio med klarisen taken 2 wie PUSS

rött hår

minns ni när jag hade rött hår? hade det i janurari-februari 2012, ändå rätt snyggt och saknar det lite! men skulle nog inte våga göra det igen.. man tröttnar lätt sen var det sjukt svårt att få ur färgen haha! men om jag skulle göra det så hade jag gjort det mörk/vinrött!

Bilder


at home


tips

super bra nagelolja bra när man har akryl/gelenaglar, vanliga naglar&torra nagelband osv
köpte denna på en nagelsalong men tror man kan beställa med på internet!
den räcker sjukt länge med haft min över ett år

vill resa

magaluf ser riktigt lockande ut sjukt fint stad! tänk sola bada marknader&shoppa på dagarna och kvällarna festa partybåt osv åh vill åka nu!

just nu

Precis tränat på gymet duktig tjej! sitter och väntar på bussen höhö, mina uggs är helt förstörda föresten haha :( hörs sen pusssss


more than this


sminktips

 

Det är otroligt många som tycker att det svåraste i sminkväg är att lägga en snygg skarp eyeliner. Penna blir oftast väldigt mjukt och en vanlig dip-eyeliner är det svåraste alternativet man kan välja.

Ett tips är att istället använda en ögonskugga och en platt pensel. Då kan man få en snygg, skarp och helt perfekt eyeliner hur enkelt som helst! Doppar man dessutom penseln i lite Mixing Liquid från Make Up Store först kan man få skuggan att bli riktigt svart och dessutom sitter det mycket bättre. Ett stort plus är att en ögonskugga, mixing liquid och eyelinerpensel inte blir dålig, gammal eller förstörd som dipliners, pennor blir ganska fort. Den tar dessutom inte slut efter någon månad utom håller i flera år! Dessa produkter är även perfekta för fransmarkering som är en snällare typ av eyeliner.

 Gör såhär! Luta huvudet lite bakåt, sätt ett finger i yttre ögonvrån och dra ut ögat lite. Doppa penseln i lite mixing liquid (den ska endast vara fuktad) och sedan i ögonskuggan. Pressa penseln längs fransranden, tryck fast den bit för bit eller dra som vanlig eyeliner – gör som du tycker är enklast. Glöm inte att vinkla penseln efter ögats form.


inspiration

Caviar-manikyren från Ciaté har blivit oerhört populär på den senaste tiden! Manikyren innehåller två lack, ett färgat nagellack och ett med små pärlor. Finns i de tre olika färgerna ni ser här ovan: vit, svart och regnbågsfärgat. Jag har varit väldigt nyfiken på denna trend länge.

niice

CUBUS&GINATRICOT

vill ha

galet snygga boots från jeffrey campbell

RSS 2.0