Klippning

Är ni intresserade av att klippa er billigt? jag går sista året på frisörlinjen och klipper för 150 kr jag gör även hembesök kommentera eller maila mig [email protected] om ni är intresserade :)
Puss


ginatricot

ginatricot har ju fått in massa snyggingar ju detta är några exempel åh vill shoppa nu  

true friend

min fina prinsessa vad skulle jag göra utan dig? du gör mig verkligen glad och lycklig med dig kan jag verkligen vara mig själv du och jag har alltid roligt tillsammans we always do the best of the situation med dig ser jag världen på ett annat sätt vi är sjukt lika varandra i personligheten tänker och tycker samma saker, när någon känner sig nertryckt så försvarar vi alltid varandra och vi finns där för varandra så gör man i en riktig vänskap du är verkligen en sann vän som aldrig skulle snacka skit bakom ryggen eller vara falsk mot mig det är något av det värsta jag vet när man inte vet vad man har sina vänner, tack för du är en sån underbar vän jag älskar dig!

haha så sant

hahaha detta stämmer verkligen allefall på mig håller ni inte med?

jacket

älskar denna jackan! grymt snygg i höst med svarta stuprör och ett par boots nice och färgen är sjukt snygg måste bara testa denna i veckan!
ZARA 699 :-

snabba cash 2

såg äntligen snabba cash 2 idag på bio den var grym! mycket bättre än 1:an så heltklart sevärd jag och klara tyckte den skulle få 8 av 10 haha

kastanjevatten

detta ska jag så testa! kastanjevatten naturligt brun på direkten detta ska bli mitt nästa inköp hihi  man baddar bara med en bomullstuss eller blandar ut det med vanlig body lotion, någon som har testat?
 

ge mig inspiration

Vad vill ni läsa om i bloggen? tipsa mig gärna vad ni tycker är kul att läsa
t.e.x.
  • videoblogg
  • bloppis
  • frågestund
  • outfitbilder
  • skönhet
  • mode

tops

super snygga partytoppar funderar på den silvriga  
perfekt till ett par svarta skinnbyxor och en kavaj!
LINDEX
149 :-

första skoldagen

första dagen i skolan - cheeck
kom hem för en stund sen hade skola 9 halv två typ var helt okej faktist nu är jag sjukt trött eftersom jag bara sov två timmar inatt kunde verkligen inte sova haha syns på mina ögon.. men då är jag säkert trött ikväll så plus att jag börjar halv ett imån wie härligt med sovmorgon denna veckan blir rätt chill tror jag aja ska käka om en stund och vila lite sen blir det vara med malin myskväll wonderfull pusss på er
 

botox

förstora läpparna är något jag verkligen vill göra och har funderat på ett tag nu tycker det riktigt snyggt, då jag tycker jag själv har väldigt små läppar så ska göra dem lite fylligare och naturliga ofc! ska börja lägga undan pengar när jag fyller år och lite varje månad, vet ni någon bra studio med bra priser?

spakväll

nu blir det lite minispa och myskväll eftersom det är söndag och inte vilken söndag som helst utan sista dagen på hela sommarlovet för imån börjar skolan shit vad fort denna sommaren har gått nu är den redan slut.. tråkigt oh känner mig inte alls redo kan inte fatta att det är skola imån en är allefall kul att träffa alla kompisar igen och få rutiner, plus att det är sista året nu så går de säkert fort hehe men nu blir det duschen ansiktsmask osv pussss
 

yäh


något jag verkligen vill ha

en fin handväska!

två filmer jag måste se

Snabba cash 2
Taken 2
blev hur glad som helst när jag såg detta
specielt taken världens bästa film!

1 månad

Exakt om 1 månad blir jag 18 iih cant wait!


skönhetstips

HEMMAGJORDA ENKLA ANSIKTSMASKER

 
Honungsmask:
Honung mot huden är bra för torr hud och fungerar som en fuktmask. Faktum är att man kan stryka på honung direkt på ansiktet och låta det ligga där en 10-15 min och det ger resultat.
 
Mot acne:
Blanda en klyfta citron, 2 msk vinäger och 1 dl vatten. Det här är bra mot acne. Tvätta bort när det har torkat.
 
Avokadomask:
En väldigt populär ansiktsmask är avokadomasken. Du mosar bara en halv avokado och sätter det direkt på ansiktet, sen tvättar du bort det när det har torkat.
 
Fethy:
Jordgubbar är bra för alla hudtyper, men speciellt för fet hy. Skär jordgubben i hälften och skrubba ansiktet med den i fem min, sen låter du det va kvar i fem min och tvätta bort.
 
Normalhy:
Papaya är helt enkelt bra för allt och alla. Blanda en halv kopp papaya med 1 tsk honung. Du kan tvätta av det efter 15 min.
 
annat enkelt tips:
Gurka är superbra för hyn. Hacka några bitar gurka och lägg dom över hela ansiktet, gurkjuicen kommer att suga upp orenheterna.

2012-08-07

let me love you until you learn to love yourself

instagram: aamandasara


Chilldag


fransskor

HISS
tycker det är riktigt snyggt!
funderar starkt på att köpa ett par

random cambilder

äntligen uppdatering! har inte sovit hemma på 4 nätter
men nu har jag äntligen data och alla bilder på datan
nu ska det bli förbättring då jag såg att statisiken har höjts jätte kul!
tipsa&önska vad ni vill läsa om

RSS 2.0