2011-02-18


ANSIKTSMASK FÖR LYSTER
Blanda ihop:
1 avokado
1 msk honung
1 msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!

FYLLIGA FRANSAR
Det bästa skönhetstips om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar och hur mycket man vill ha.

SMART ÖGONMAKEUP
Mitt bästa sminktips är att använda en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket.

DUNDERKUR FÖR HUDEN
Bästa tips som gör hyn fräsch, med "glow" och rensar upp orenheter: Aspirinmasken; 2-3 Aspirin som krossas eller löses upp med några droppar varmt vatten, blandas med en tesked honung och appliceras på ren hud, låt verka så länge du orkar. Masken är helt otrolig ger fantastisk hy,den rengör på djupet, exfolierar och återfuktar, samt är antibakteriell, billig är den också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0